Däckservice Lidingö

Där är en hel del som ingår i arbetet med dina däck till bilen. Det är inte bara byte två gånger om året, faktum är att det kan hända en hel del däremellan som behöver justeras och åtgärdas. Hjulinställningarna handlar ofta om små justeringar som gör en enorm skillnad. Med tanke på de hastigheter vi kör i med bil, är det viktigt att hjulen är korrekta.

Kontakta oss

Vi löser dina däckproblem

När du skiftar däck är det ett ypperligt tillfälle att titta på däckens kvalitet, skick på fälgar och delar av underredet på bilen. Därför är det klokt att låta utbildad personal sköta däckskifte, om du inte är helt säker på att du har koll på allt.

Vi kan nämligen ta hand om alla dina däckproblem innan de blir ett bekymmer. Börjar mönsterdjupet bli för grunt kan vi visa dig vilka däck som är lämpliga att byta ut dem till. Skulle fälgarna vara skadade har vi andra att välja på som passar din bil. Eftersom allting finns på samma ställe är det fort ordnat.

Balansera hjulen och jämna trycket

Om du upplever att bilen inte går rakt, att ratten är sned eller att det känns obalanserat i bilen, kan det vara vissa inställningar som behöver justeras. Det kan bara vara olika tryck i däcken. Det kan också vara en balansering som inte är gjord som den ska. Är ratten sned är det oftast hjulinställningen som inte är korrekt.

Alla de här sakerna är relativt enkla att åtgärda om du upptäcker dem i tid. Upplever du något av de vi beskrev här ovan, kan du komma in till oss. Vi ser över bilen och säkerställer att allt är som det ska innan du kör iväg igen.

Genom att låta oss se över dina däck och fälgar får du professionella ögon som noterar vilka åtgärder som är nödvändiga. Det är en liten sak som kan rädda liv.

Lidingö Bilforum Däckservice
Önskar du någon annan behandling av din bil?
Fråga oss så kan vi säkert fixa detta!
Kontakta oss