Bilvård

Bilvård på Lidingö

Att din bil måste att tas om hand både in- och utvändigt är ingen nyhet. Däremot hamnar det ofta längre ner på listan över prioriteringar och kanske således inte blir gjort. Dessutom är det inte alltid vi vet hur vi ska ta hand om bilen. Lämnar du däremot in din bil till oss på Lidingö Bilforum istället kan du vara trygg med att vi ger bilen all omsorg den behöver.

Vetenskapligt bevisade kvalitetsprodukter

Hos oss får du inte bara en vanlig rekond. Eftersom vi samarbetar med MrCAP använder vi oss av deras produkter och speciella tekniker. Inte minst när det kommer till lackskydd. MrCAP har nämligen utvecklat egna produkter som är bevisat bäst i test.

Istället för att dammsuga och dammtorka bilen till våren, kan du istället välja att lämna in den till oss för en professionell rengöring av både interiör och lack. Våra behandlingar hjälper dessutom till att hålla bilen ren längre, eftersom smutsen inte fastnar lika hårt.

Kombinera dina tjänster

I vår anläggning på Lidingö kan du välja mellan keramiska lackskyddsbehandlingar, såväl som andra ut- och invändiga rengöringar. Dessutom har vi flera paketerbjudanden där olika tjänster är kombinerade. På så vis kan du alltid välja det som passar dig bäst.

Behåll värdet på bilen

Vi rör oss mot ett samhälle där vi fokuserar alltmer på hållbarhet och det är även en anledning till att ta hand om din bil på bästa sätt. Det ger nämligen ett högre värde på bilen och den hålls snygg och fräsch längre. Interiören håller sig nyare och exteriören får mindre synligt slitage i form av lacksläpp och andra defekter.

Vare sig du har köpt en ny bil eller funderar på att sälja den är det alltså till oss du ska vända dig. Det är bara att välja det bilvårdspaket som passar dig bäst så att du kan bli ytterligare en av våra nöjda kunder!

Lidingö Bilforum Bilvård

Liten rekond från 2295:-

I detta paket ingår en djupgående tvätt av bilens alla ytor och avslutas med vax.

Mellan rekond från 3995:-

I detta paket ingår en djupgående in & utvändig tvätt inklusive motor följt av en polering för att få upp lyster. Slutligen vax!

Stor rekond från 5495:-

I detta paket ingår en djupgående in & utvändig tvätt inklusive motor följt av en lackkorrigering där man polerar bilen i flera steg. Slutligen ingår kemtvätt/läderbehandling av bilens interiör!

Prislista

In och utvändig tvätt från 895:-
Utvändig tvätt från 495:-
Invändig tvätt från 495:-
In och utvändig tvätt mopedbil 395:-
Keramisk lackskyddsbehandling från 3995:-
Polering & vax från 2595:-
Läderbehandling från 995:-
Kemtvätt av klädsel från 1495:-
Ozonbehandling 1195:-
På Lidingö Bilforum ser vi till att din bil är ren!
Kontakta oss